Yeni Internet Explorer 10 bu sefer olmuş!

Yazar: Unknown Tarih: Salı, Temmuz 16, 2013 Kategori: Yorum: Yorum Yap
Explorer yeni sürümünün eskisiyle alakası olmadığını, geçmişten dersler alarak bambaşka bir tarayıcı yarattıkları tüm dünyaya söylüyor. Deneyen biri olarak, ben de karşılaştığım sonuca şaşırdım diyebilirim. Explorer 10, eski versiyonlarına göre, %20’lik bir performans artışı sunarken, HTML5 ve CSS3 gibi yeni web teknolojilerinde ise %60 a varan performans artışı sunuyor.


Tabletler için de Explorer 10 en iyi seçim gibi duruyor. Dokunmak için özel tasarlanmış olmasının yanı sıra, optimize edilmiş kodlar ve dolayısıyla daha düşük GPU kullanımı sayesinde de enerji tasarrufu sağlıyor. Böylece internete mobil cihazlarından giren kullanıcıların en büyük derdi olan şarj sorununu bir nebze çözüyor.

Internet Explorer, yaşadığı değişimi yine kendinden beklenmeyecek bir şekilde anlatmayı tercih etmiş. Internet Explorer 10, eski versiyonlarını en az bizim kadar sevmiyor. Bu durumu da ''www.explorerdegisinceben.com'' adlı blog’ta anlatıyor. Birçok esprili ve komik içerik arasından benim dikkatimi Çelik’in yer aldığı Vine videosu çekti. Sitede en az bu video kadar pek çok keyifli görseller ve videolar bulunuyor.

Sitede vakit geçiren ziyaretçilerin çoğu, bilgisayarına yeniden Explorer yüklüyormuş. Pek çok farklı görüş olsa da Internet Explorer 10’u deneyenler bir konuda aynı fikirde; Internet Explorer bu sefer olmuş!

www.explorerdegisinceben.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar:

____ ____